Keukenlades in de slaapkamer

Klinkt dat raar? Keukenlades in de slaapkamer? Het is eigenlijk heel logisch. In de keuken wil je graag al je kookbenodigdheden overzichtelijk opbergen. Precies hetzelfde wil je met je kleding en accessoires in de slaapkamer.

Keukenlades in de slaapkamer

Geordende kledingkast

Jouw favoriete kledingstukken en accessoires laat je niet zomaar rondslingeren. Ze verdienen een eigen plaats in jouw slaapkamer, kleedkamer of inloopkast. Met een mooi geordende kledingkast vind je altijd wat je zoekt en hoef je nooit meer te zeggen dat je niets hebt om aan te doen.

Keukenlades in de slaapkamer

Keukenlades in de kledingkast

Heb je er al eens aan gedacht om in de kledingkast te kiezen voor lades in plaats van legplanken? Op die manier wordt de beschikbare ruimte volledig benut en behoud je steeds een duidelijk overzicht van al jouw kleding en accessoires.

Dankzij de volledige uittrekbare lades, blijven alle kleren altijd gemakkelijk bereikbaar. Gedaan dus met kledingstukken die verloren gaan achter een stapel T-shirts. Bovendien zijn de lades verkrijgbaar in allerlei verschillende kleuren en materialen zodat je steeds een lade vindt die perfect bij je past.

Meer informatie: Van Hoecke

Speak Your Mind

*