Keukenrenovatie voor een nieuwe look

Keukenrenovatie voor en na

Foto: Lifting

Een keuken gaat lang mee, langer dan smaak. Wat u twintig jaar geleden mooi vond aan uw nieuwe keuken, is nu misschien wel een grote ergernis. Als de indeling van de keuken en de kwaliteit van de keukenkastjes nog goed is, kies dan voor keukenrenovatie. Knap uw keuken voordelig op door uw keukendeurtjes  en handgrepen te vervangen.

Keukenkastjes

De kleur van de keukendeurtjes bevalt niet meer, het model is verouderd of de keukendeurtjes zijn door de jaren heen versleten? Het zijn stuk voor stuk goede redenen om alleen de keukendeurtjes te vervangen, de keuken is verder immers nog goed!

Lifting is gespecialiseerd in keukenrenovatie en beschikt over een ruim assortiment van losse keukendeurtjes in diverse modellen en stijlen, van klassiek tot modern. Bovendien zijn alle keukenfronten in diverse kleuren te verkrijgen. Omdat iedere keuken anders is en de keukenkastjes qua maatvoering zullen verschillen, worden de deurtjes op maat geproduceerd.

Handgrepen

Tenzij u een greeploze keuken heeft, vormen de handgrepen een opvallend en in het oog springend onderdeel van uw keuken. Ze zijn verkrijgbaar in talloze uitvoeringen: knoppen, klassieke grepen, ingefreesd, staafgrepen, enz. Ook in maatvoering en kleur zitten grote verschillen. In veel gevallen kunnen de grepen op uw huidige keuken vervangen worden. Dit is uiteraard wel afhankelijk van de manier waarop ze gemonteerd zijn.

Met alleen het vervangen van uw keukendeurtjes en handgrepen krijgt uw keuken een compleet nieuwe uitstraling. Is uw keuken verouderd en niet meer van deze tijd? En een nieuwe keuken past niet in uw budget? Een keukenrenovatie is een goed en voordelig alternatief.

Meer informatie: Lifting

Speak Your Mind

*