Keurmerk voor betrouwbare keukenzaken

Keurmerk keukenbrancheWeek van de Keuken 2016

Wie een nieuwe keuken wil kopen heeft veel om over na te denken; keukenopstelling, materiaal, kleur, keukenblad, apparatuur en ga nog maar even door. Met zoveel aan uw hoofd wilt u niet ook nog eens het hoofd moeten breken over bij welke keukenzaak u het beste uw nieuwe keuken kunt kopen. Dat hoeft ook niet. Een betrouwbare keukenzaak is te herkennen aan het Keurmerk Kwaliteit Keukenbranche.

Jaarlijks diploma

De onafhankelijke Stichting Kwaliteitsbevordering Keukenbranche ondervraagt elk jaar aan een representatief aantal klanten van deze keukenzaken naar hun ervaringen bij de aankoop van hun keuken. Daarbij komen alle aspecten van het aankoopproces aan bod, zoals informatieverschaffing, advisering, levering, montage en eventuele serviceverlening achteraf. De keukenzaken die op alle onderdelen een ruime voldoende scoren, komen in aanmerking voor het keurmerk. Een keukenzaak, die het Keurmerk Kwaliteit Keukenbranche toegekend heeft gekregen, is geslaagd voor het klantvriendelijkheids- en betrouwbaarheidsdiploma en doet daar elk jaar opnieuw examen voor. Bij zo’n keukenzaak kunt u met een gerust hart een nieuwe keuken uitzoeken.

Voor eventuele vragen over het Keurmerk Kwaliteit Keukenbranche kunt u een mailtje sturen naar: info@keurmerk-keukenbranche.nl

Vind een keukenzaak met keurmerk bij u in de buurt

Speak Your Mind

*