Klassieke kraan in een moderne vormgeving

Keukenkraan Tradition

Foto: Damixa

Week van de Keuken – 3 t/m 7 februari 2014

 

Geïnspireerd door de klassieke en romantische landhuisstijl is de nieuwe Tradition eenhendelmengkraan een perfect voorbeeld van een klassiek vormgegeven product in een modern jasje. De Tradition collectie vormt een aanvulling op de antieke vintage stijl en de nieuwe producten die hedendaagse techniek en design combineren, passen daardoor uitstekend in de moderne keuken.

Ontwerp tot in detail

De nieuwe aanvullingen van de bestaande serie zijn het resultaat van een doordacht design proces waarbij perfecte elegantie is gecombineerd met een hoge mate van functionaliteit. Met de Tradition kranen van Damixa brengt u op gemakkelijke wijze het klassieke en romantische gevoel in uw keuken. Ieder detail vanaf de perlator tot aan de hendel met het witte keramiek zijn, net als de body van de kraan, speciaal ontworpen. Niets is aan het toeval overgelaten en draagt bij aan de unieke technische perfectie, een oogstrelend design en een unieke uitstraling.

Keukenkraan Tradition

Foto: Damixa

Veel functionaliteit

De nieuwe eenhendel keukenkranen beschikken over een groot aantal functies. Ze worden standaard geleverd met de waterbesparingfunctie Eco‐Save, de energiebesparing Cold‐Start, temperatuurbegrenzing voor extra veiligheid en een Rub‐Clean perlator waardoor kalk gemakkelijk verwijderd kan worden van de perlator. Een waar klassiek product in een modern jasje.

Meer informatie: Damixa

 

Speak Your Mind

*