Klassieke kraan in modern koper en messing

Damixa Tradition is nu verkrijgbaar in twee frisse, trendy kleuren: koper en messing. De kranen voldoen aan de meest actuele design trends van dit moment. De kranen hebben een romantische en rustieke Franse stijl met een extra twist van “klassieke” sfeer. De warme en natuurlijke kleuren passen perfect bij het Scandinavisch design en bij de laatste modetrends. 

klassieke kraan in modern koper   klassieke kraan in modern messing   Tradition wastafelkraan in koper

Speciale coating

De nieuwe kranen zijn verkrijgbaar als eenhendelmengkraan voor het gebruiksgemak, maar verliezen niet de traditionele, romantische uitstraling van de serie. Het gladde oppervlak van de kraan is voorzien van een PVD coating, wat ook gebruikt wordt voor bijvoorbeeld sieraden. Deze nieuwe coating zorgt voor een stijlvolle kraan voor keuken en badkamer. 

Kostenbesparing

De wastafelkraan zal bij volledige opening 11 liter per minuut geven. Bij de keukenkraan is dat 12 liter water per minuut. De kraan is voorzien van de energiebesparende koude start-functie. De koude start-functie zorgt ervoor dat alleen warm water wordt gebruikt wanneer het nodig is. Dus geen onnodig energieverbruik waardoor de kraan kostenbesparend werkt.

Spannende mix

De nieuwe kranen zijn een uitbreiding van de populaire Tradition serie van Damixa. Deze serie wordt gekenmerkt door een klassiek ontwerp met porseleinen handvat en romantische stijl. De nieuwe eigentijdse metalen coatings bieden de mogelijkheid om de sfeer in het huis door te voeren in de keuken en badkamer voor een samenhangend geheel. De nieuwe kranen zijn dan ook een spannende mix tussen een traditionele stijl en een eigentijds interieur.

Meer informatie: Damixa

Speak Your Mind

*