Klassieke kraan in moderne keuken

Tradition keukenkraanDe kraan is het puntje op de ‘i’ voor de keuken. Dit in het oog springende element bij de spoelbak moet dan ook aan vele eisen voldoen. Niet alleen functionele eisen, maar zeker ook visuele eisen. Kranenfabrikant Damixa zoekt elke keer weer naar de beste combinatie van functionaliteit en vormgeving. Met de nieuwe Tradition eenhendelmengkraan zijn ze daar weer prima in geslaagd.

Gedetailleerd ontwerp

Het ontwerp van de Tradition is geïnspireerd door de klassieke en romantische landhuisstijl en doorontwikkeld tot een klassiek vormgegeven product in een modern jasje. Een nieuw product in vintage stijl aangevuld met de hedendaagse techniek. Daarmee past de Tradition collectie uitstekend in de moderne keuken. Ieder detail vanaf de perlator tot aan de hendel met het witte keramiek zijn, net als de body van de kraan, speciaal ontworpen. Niets is aan het toeval overgelaten en draagt bij aan de unieke technische perfectie, een oogstrelend design en een unieke uitstraling.

Veel functionaliteit

De nieuwe eenhendel keuken‐ en wastafelkranen beschikken over een groot aantal functies. Ze worden standaard geleverd met de waterbesparingsfunctie Eco‐Save, de energiebesparing Cold‐Start (keuken model), temperatuur‐ begrenzing voor extra veiligheid en een Rub‐Clean perlator waardoor kalk gemakkelijk verwijderd kan worden van de perlator. Met deze klassieke kraan zet u het puntje op de ‘i’ van uw keuken, modern, landelijk of klassiek.

Win een Tradition keukenkraan

Like-VBW-Win_buttonHet Voorlichtingsburo Wonen mag een Tradition keukenkraan weggeven via Facebook. Je maakt kans op deze mooie prijs door ons te ‘Liken’ op Facebook. Gun je vrienden ook een kans om deze unieke keukenkraan te winnen; informeer hen over deze actie. Op vrijdag 6 juni wordt de prijswinnaar bekend gemaakt.

Meer informatie: Damixa

Naar onze Facebookpagina

 

Speak Your Mind

*