Kleine badkamer met ruime wastafel

Luna wastafel op smal meubel    Luna wastafel op smal meubel
Wie weinig ruimte in de badkamer heeft, is snel geneigd om de kleine versie van alle benodigde elementen te kiezen. Dus een klein wastafelmeubel met daarop een kleine wastafel. Maar praktisch is anders, want hoe steek je ’s morgens je hoofd onder de kraan als je hoofd niet in de wastafel of onder de kraan past?

Ondiep meubel, ruime wastafel

Er zijn ondiepe wastafelmeubels met ruimer bemeten wastafels. Deze wastafels steken aan de voorzijde uit het meubel naar voren. Om die reden wordt ook meestal gekozen voor ronde vormen, want een ronde of ovalen wastafel neemt minder ruimte in. Bovendien zijn er geen hoeken waaraan je je kunt stoten. Zo heb je een ruime wastafel en toch de gewenste opbergruimte eronder.

Ruime wastafel op smal meubel
Serie Luna

De badkamerserie Luna van Dansani heeft een ruime keuze in vorm en formaat. De Vivo en de Cadenza zijn de smalle oplossingen voor de kleine badkamer. De Vivo is gemaakt van echt sanitair porselein, heeft een fraai gebogen front en een ruime kom met zachte rondingen. Cadenza is daarentegen verre van klassiek. Met de asymmetrische vorm zit de grote kom aan de ene zijde en het hele blad aan de andere zijde. Een mooie smalle oplossing uitgevoerd in gegoten marmer.

Meer informatie: Dansani

 

Speak Your Mind

*