Kleurencompetentie, luxe en innovatieve oplossingen

Poggenpohl keuken in kleur DiamantgrijsBij de ‘Küchenmeile A30’ presenteert Poggenpohl de producthoogtepunten voor 2016 aan het vakpubliek. Nieuwe front- en korpuskleuren evenals technische innovaties worden op indrukwekkende wijze gepresenteerd in de compleet nieuw vormgegeven huistentoonstelling.

Nieuwe kleur diamantgrijs

De keukenproducent breidt zijn programma uit met belangrijke thema’s. Het Poggenpohl-kleurenpalet, bestaande uit uitgelezen ‘architectenkleuren’, wordt aangevuld met de nieuwe kleur diamantgrijs. De moderne effen kleuren van het kleurenpalet zijn dusdanig op elkaar

afgestemd, dat zij zowel los tot ontplooiing komen, maar ook geïntegreerd in het totale woongedeelte harmonieus gecombineerd kunnen worden. Poggenpohl biedt de effen kleuren voor veel oppervlakte-uitvoeringen aan, van melaminehars coating tot exclusief glas.

Driemaal houtfineer

De hoge competentie op het gebied van echt hout breidt Poggenpohl uit met drie elegante fineersoorten: eiken honingbruin, kersen zilverbruin hoogglans en Makassar structuur hoogglans. Samen met het exclusieve nieuwe glazen front in spiegel brons mat biedt het Poggenpohl programma voor 2016 expressieve fronten voor het high-end segment.

Binnenkleur

Een belangrijke vernieuwing is er bij de kastvormgeving: aanvullend op het traditionele Poggenpohl-logodecor zijn de kastbinnenkleur steengrijs en, tegen meerprijs, de decorprint noten naturel leverbaar.

Meer informatie: Poggenpohl

Speak Your Mind

*