Koken in kleur

Electrolux_Koken in kleurVoorbij is de tijd waarin de keuken een eenvoudige, functionele ruimte was om in te koken. Het nieuwe epicentrum van het huis is voorzien van contrasten, kleuren en verrassende patronen.

Dag, kleurloze ruimte

We brengen met z’n allen steeds meer tijd in de keuken door. En de grenzen tussen de keuken en de overige leefruimten in het huis zijn duidelijk aan het vervagen. Met dit in het achterhoofd voegen ontwerpers méér dan een zweempje kleur toe aan wat ooit een redelijk kleurloze ruimte was.
De muren, tegels en kastjes worden overspoeld met felrode kleuren, heldere roze tinten en warme oranje nuances. Kleurige apparaten vervangen de standaard witte apparaten uit het verleden.

Kleurrijke accessoires

En als u bijpassende accessoires nodig hebt om de uitbundige kleuren op de muren te complementeren, kunt u nu hulp krijgen. Veel fabrikanten voeren de producten ook uit in dieprode, aardsgroene of helder paarse kleuren. Broodroosters, waterkokers en mixers doen ook mee aan deze psychedelische revolutie en lijken tegelijkertijd zowel modern als retro.

Uitbundig

Uitbundige patronen en kleuren nemen een prominente plaats in. Of het nu om eenvoudig te reinigen behang met grote bloemenprints gaat, of een super levendige spatplaat gaat, de opvallende kleuren en grote vormen vinden we overal terug. Het idee is om de keuken om te toveren tot een leuke en unieke ruimte die uw persoonlijkheid weerspiegelt. Maar u moet ook weer niet gaan overdrijven. Zorg altijd voor een balans tussen het uitbundige en eenvoudige.

En waarom ook niet? Keukens zijn bedrijvige, drukke ruimten waar we ons proberen te uiten door middel van onze kookkunsten. En er is geen eenvoudigere manier om uw persoonlijkheid te uiten dan met een uitbundige, levendige kleur.

Bron: Electrolux

Speak Your Mind

*