Kookfabriek voorzien van Dutch Design apparatuur

Kookfabriek voorzien van ATAG apparatuurDe grootste kookstudio van Nederland, De Kookfabriek, ontvangt jaarlijks meer dan 40.000 hobbykoks en professionals voor een kookworkshop. Onlangs zijn de drie vestigingen in Amsterdam, Den Haag en Rotterdam voorzien van nieuwe keukenapparatuur. Voortaan wordt er in De Kookfabriek alleen nog maar gekookt, gebakken en gestoomd met ATAG apparatuur, dat bekroond is met de Dutch Design award.

Unieke kookbeleving

De Kookfabriek heeft in totaliteit 2.500m2 kookruimte en 44 kookopstellingen, die zijn allen uitgevoerd met ATAG apparatuur, wat een totaal oplevert van ongeveer 300 warmtebronnen zoals gaspitten en ovens. Hobbykoks die op zoek zijn naar nieuwe keukenapparatuur, kunnen tijdens een unieke kookbeleving in De Kookfabriek de ATAG apparatuur zelf ervaren.

Uitbreiding vestigingen

Het aantal kookstudio’s is de laatste decennia geëxplodeerd. “We zien een verregaande professionalisering in de markt, en willen meer toegevoegde waarde leveren aan onze gasten”, zegt Klok, commercieel directeur van De Kookfabriek. “Daarom hebben wij ook al 3 jaar geleden televisie chef Julius Jaspers gevraagd de recepturen voor onze kookworkshops te schrijven”. De samenwerking met ATAG biedt De Kookfabriek nog meer mogelijkheden om een snellere groei te realiseren. Zo is het doel gesteld dit jaar meer te focussen op het internet met kookvideo’s en de verkoop van culinair gerelateerde producten. Daarnaast zijn er plannen om kleinere vestigingen te openen, met onder andere het oog op interessante steden als Utrecht en Eindhoven. Ook deze initiatieven worden ondersteund door ATAG.

Meer informatie: ATAG

Speak Your Mind

*