Kraan als hoogtepunt

Keukenkraan A-Pex

Foto: Damixa

Met de nieuwe A-Pex kraan introduceert Damixa een nieuwe design klassieker. De kraan, ontworpen door de Deense designer Anders Hermansen, heeft een unieke vormgeving en functionaliteit, is modern, minimalistisch en innovatief. Gedurende het ontwerpproces zijn de wensen van de consument in kaart gebracht over hoe een kraan eruit moet zien en wat de functionele wensen voor het gebruik zijn. Het belangrijkste resultaat hiervan is dat de bediening van de kraan bovenop geplaatst is.

A-Pex

Foto: Damixa

Flexibele kraan

A-Pex betekent hoogste punt of top. En dat is ook de plek waar de bediening van de watertemperatuur en –hoeveelheid is gepositioneerd. Deze vormgeving zorgt ervoor dat er geen water op het werkblad of de wastafel drupt tijdens het bedienen van de kraan.

Daarnaast geeft de elegante en draaibare uitloop maximale flexibiliteit bij het dagelijks gebruik en het reinigen van de spoelbak of wastafel. De kraan zelf is gemakkelijk te reinigen door de zachte belijning en het gladde oppervlak. A-Pex is leverbaar in verschillende modellen. Voor de keuken in chroom of staal en voor de badkamer uitsluitend in chroom.

Meer informatie: Damixa

 

Speak Your Mind

*