Lade-indeling voor in en buiten de lade

TA'OR studio

TA’OR studio

Heerlijk om alles op orde te hebben. Om een oase van rust te creëren waarin u helemaal thuiskomt. In Zaltbommel in de TA’OR studio maakt u kennis met een nieuw assortiment producten die zowel in uw badkamer, keuken als in uw kantoor voor overzicht en organisatie zorgen. Ontdek TA’OR, the art of organising.

Lade-indeling schept orde

TA’OR is een volledig nieuw assortiment opberghulpjes (cubics genaamd) in vilt, melamine, fineerhout en leder. Deze cubics werden bedacht om lades in te delen, maar door hun stijlvol design en hoogwaardige afwerking presteren ze even goed buiten een lade. De voordelen van een lade-indeling liggen voor de hand: door een lade in te delen, schept u orde en blijft het overzicht bewaard. Bovendien biedt een lade-indeling extra bescherming aan kostbare objecten, wat niet het geval is als ze los in een lade rondslingeren.

Showroom voor lade-indeling

TA’OR studio

Waar te verkrijgen

Alle producten zijn, na telefonische afspraak op tel.nr. 0418-569 062, te bezichtigen in de nieuwe TA’OR studio in Zaltbommel. Deze studio is een uitbreiding van de Blum Showroom. De cubics online zijn ook online te kopen.

Meer informatie: TA’OR

Speak Your Mind

*