Lausanne douchevloer voor de designbadkamer

Je ziet het meteen: de Lausanne douchevloer van RIHO is van geraffineerde klasse. De matte uitstraling en het strakke design zijn uniek.  Met een Lausanne douchevloer creëer je een serene doucheruimte in de minimalistische design badkamer. Een douche die uitnodigt om te ontspannen.

 Lausanne douchevloer voor de designbadkamer

Minimalistisch mooi en super schoon

Lausanne douchevloeren zijn van hoogwaardig mineraalmarmer met een Solid Surface toplaag. Mineraalmarmer wordt gegoten en dat zorgt voor het strakke design. De solid toplaag zorgt voor de trendy matte finish. Verder is mineraalmarmer 100% gesloten en daarom hecht vuil nauwelijks. Met de Lausanne combineer je de schoonheid van een doorlopende vloer met de hygiëne van een douchebak. Design en hygiëne gaan hand in hand!

Door de mat witte uitstraling combineert de Lausanne douchevloer uitstekend met de solid surface baden en wastafels en met de industriële collectie douchedeuren en wastafelmeubels van RIHO. Laat je inspireren door deze collecties via fromscratch-riho.com en livit-riho.com en maak van je badkamer een ruimte om van unieke momenten te genieten.

Speak Your Mind

*