Lavanto ledverlichting: méér waar voor uw geld

Lavanto ledverlichting Mood
Dekker brengt voor 2016 een nieuwe lijn ledverlichting uit. Eenvoudige maar fraaie armaturen met spots die ruim voldoende warm wit licht geven én die maar liefst 20% goedkoper zijn!

Eigentijdse ledverlichting

Dimbare ledverlichtingMet de introductie van de nieuwe lijn is het assortiment ledverlichting van Dekker compleet: in alle prijsklassen is er nu betrouwbare, eigentijdse ledverlichting. Eigentijds qua design, maar ook omdat de volledige Basic en Premium lijn van Lavanto geschakeld en gedimd kunnen worden met een gratis app.

Moodlight

Wil je meer trendy features, dan kan de verlichting worden opgeplust met Moodlight: een dimbare spot die ingesteld kan worden op wit licht, maar ook op warm wit licht. Tijdens het koken biedt Moodlight dus prettig licht: mooi en functioneel. Maar bij het natafelen kan met de dimmer of afstandsbediening in een handomdraai een gezellige ambiance worden gecreëerd.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Nu Dekker op alle prijsniveaus goede alternatieven voor halogeenverlichting biedt, kiest het bedrijf ervoor de verkoop van halogeenspots stop te zetten. Met ingang van 1 januari 2016 biedt het bedrijf uitsluitend nog de duurzame ledverlichting. Daarmee blijft Dekker dicht bij zijn bredere bedrijfsdoelstellingen op het gebied van maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Meer informatie: Dekker

Speak Your Mind

*