LEGRABOX: Keukenlades met verfijnde binnenafwerking

Legrabox stainless steel
Steeds meer mensen ontdekken de voordelen van keukenlades ten op zichte van keukenkastjes. In een lade passen meer producten, zijn de producten overzichtelijker op te bergen en liggen ook de achterste producten gemakkelijk voor het grijpen. De ontwikkeling van de lade gaat dan ook verder en met de ‘LEGRABOX free’ van Blum is het nu mogelijk om de binnenafwerking van meubilair te verfijnen en eigen accenten te leggen.

LEGRABOX met glazen inschuifwandenInschuifwanden

Kenmerkend voor de ladevariant LEGRABOX free zijn de 17,7 cm hoge ladezijwanden met een inschuifelement van diamantglas dat mooi aansluit op de zijwand. De helder glazen zijwanden maken de inhoud van de lade aan beide zijden goed zichtbaar. Daardoor is LEGRABOX free zeer geschikt om de keukenvoorraadkast met uittrekbare binnenladen mee uit te rusten.

 

LEGRABOX voor meer dan alleen de keuken

LEGRABOX free verruimt de ontwerpmogelijkheden voor meubilair in de keuken en in andere ruimtes van de woning zoals de dressing, de woonkamer, de badkamer, etc. De nieuwe ladevariant maakt het mogelijk om eigen accenten te leggen bij de binnenafwerking van meubilair door de glazen inschuifelementen te vervangen door inschuifelementen volgens een gepersonaliseerd ontwerp of bijvoorbeeld met een logo. Dat maakt LEGRABOX free ook een interessante keuze voor winkelinrichtingen.

Magnetische indeling

Blum LEGRABOX magnetische ladeindelingNaast de ruime ontwerpmogelijkheden is het de slanke ladezijwand waarmee LEGRABOX free de aandacht trekt. Het is de inbouw onderaan van de ladegeleider die zorgt voor ladezijwanden van amper 12,8 mm en voor kaarsrechte ladewanden. Doordat de binnenwanden volledig recht zijn, gaat er geen millimeter opbergruimte verloren. Ook de lade-indelingen voor LEGRABOX free verschillen van de klassieke inzetelementen. Voor een goed overzicht en orde wordt deze nieuwe ladevariant ingedeeld met behulp van fijne, bodemloze metalen frames. De frames zijn uitgerust met magnetische zijwanden waarmee ze aan elkaar vasthangen.

Meer informatie: Blum

Speak Your Mind

*