Lounge kraan geeft 45% minder waterverlies

Keukenkraan Lounge ProDe hoeveelheid water die dagelijks uit de kraan stroomt, is vaak het dubbele van wat we daadwerkelijk nodig hebben. De nieuwe Lounge kraan van Franke Kitchen Systems helpt te besparen door zijn ingenieuze binnenwerk met twee waterstanden. Hierdoor wordt er minder water én energie verspild.

Twee standen

De Lounge kranen van Franke zijn voorzien van een binnenwerk dat in twee standen water kan geven. De waterbesparende stand laat slechts 55% van het originele volume water door de kraan stromen. Keukenkraan LoungeDat betekent dat er in deze stand een besparing van wel 45% wordt gedaan. Wanneer er warm water wordt getapt, hoeft er bovendien minder water verhit te worden. Daardoor wordt er bespaard op energie. Uiteraard kent de Lounge kraan ook een stand waarbij 100% van het water wordt getapt.

Drie uitvoeringen

De Lounge kranen zijn in drie uitvoeringen beschikbaar, met elk een modern design. De standaard Lounge kraan kent een strakke, moderne vorm met vaste uitloop en is zowel in chroom als rvs-look verkrijgbaar. Liever ronde en natuurlijke vormen? Ga dan voor de chromen Lounge Round met vaste uitloop. De Lounge Pro is de enige kraan binnen de serie die voorzien is van een zwenkbare uitloop waardoor de ‘slang’ flexibel is. Deze strakke, moderne en slanke kraan is beschikbaar in chroom en rvs-look.

Bekijk de Lounge Round kraan:

YouTube voorvertoningsafbeelding

 

Meer informatie: Franke

 

Speak Your Mind

*