Luca Sanitair introduceert moderne muurnissen

Ingebouwde muurnis 30x30cm glans witSanitair groothandel Luca Sanitair speelt in op de trend van muurnissen in badkamers met een kant-en-klare lijn moderne muurnissen van het eigen merk Luca. De muurnissen zijn gemaakt van Solid Surface en verkrijgbaar in drie uitvoeringen en drie praktische maten, afgestemd op de standaard tegelmaten. De Luca nissen zijn te gebruiken voor zowel op- als inbouw. De muurnissen zijn eenvoudig te monteren, hebben een lange levensduur en zijn eenvoudig schoon te houden. Luca is het eigen merk van Luca Sanitair, groothandel gespecialiseerd met Italiaans design uit Leiden.

Muurnissen – praktisch en stijlvol

Luca Sanitair haar ruime en praktische sanitair ervaring verwerkt in het ontwerp en de uitvoering van de muur nissen. Zo is het materiaal Solid Surface sterk, slijtvast, treedt geen corrosie op en zijn de nissen waterdicht. Door de afgeronde binnenhoeken en de afwaterende zijden zijn de nissen gemakkelijk schoon te maken en drogen snel.
Bovendien bieden de drie maten en uitvoeringen voor iedereen de mogelijkheid om de nissen in iedere badkamer in te passen. De muurnissen zijn 8 cm diep en leverbaar in de maten 29,5 x 29,5 cm, 44,5 x 19,5 en 59,5 x 29 en in de kleuren Mat Wit, Wit Glans en Antraciet Mat.

Opgebouwde muurnis 45x30cm mat zwartEenvoudige montage

Doordat de Luca muurnissen uit één geheel zijn gemaakt en aangepast aan de meest gangbare tegelmaten, zijn deze goed te monteren. Zowel op als in de muur. Het materiaal Solid Surface is goed te combineren met andere materialen en door de strakke uitvoering is de overgang met het tegelwerk eenvoudig met kit af te dichten.
In het materiaal is goed te boren om op de gewenste plaats bijvoorbeeld een spotje in te bouwen.

Meer informatie: Luca Sanitair

Speak Your Mind

*