Maatkeuken past altijd

Meetlint

Foto: Poggenpohl

In elk huis hoort een keuken, maar niet elke keuken past in elk huis. Met een maatkeuken van Poggenpohl zijn de mogelijkheden onbegrensd. Wanneer uw keuken de fabriek verlaat, is deze afgestemd op de precieze afmetingen uw woning. Niet alleen worden alle kasten en werkbladen exact passend gemaakt voor de beschikbare ruimte, ook wordt rekening gehouden met uw persoonlijke smaak.

Ontwerp uw maatkeuken met hulp

Maatkeuken ontwerpen

Foto: Poggenpohl

Het ontwerp van elke keuken begint met een leeg vel papier waarop de maten van de beschikbare ruimte worden aangegeven. Een Poggenpohl-ontwerper zal vervolgens aan de hand van uw wensen en door het stellen van vragen de keuken voor u invullen. Met zijn vakkundige inbreng zal de ontwerper u helpen de ruimte zo optimaal mogelijk te benutten en zorgen voor een harmonieus gebruik van materialen en kleuren.

Oneindige mogelijkheden

Door de grote variatie in maatvoering van zowel de onder- en bovenkasten als de plinten is er geen ruimte of locatie waar een Poggenpohl maatkeuken niet past. De onderkasten variëren in hoogte van 39 cm tot 78 cm. Voor de bovenkasten vallen de hoogtes tussen de 39 en de 91 cm. en hoge kasten kunnen worden geleverd in meerdere afmetingen tussen 130 cm tot 221 cm. De plinten zijn leverbaar in iedere hoogte van 8 tot 26 cm.

Ook in materiaal, kleur en afwerking is van alles mogelijk. Met de kennis en ervaring van uw keukendesigner wordt uw keuken uitgevoerd in de mooiste combinaties van hout, steen, glas, roestvrij staal, lak en laminaat in de juiste kleurencombinaties. Met een maatkeuken samengesteld met de hulp van een ervaren ontwerper weet u zeker dat u heel tevreden zult zijn met het eindresultaat.

Meer informatie: Poggenpohl

Speak Your Mind

*