Materialen voor wastafels

Dansani Luna wastafelEen wastafel is een wastafel, toch? Daar denken sanitair fabrikanten anders over. Niet voor niets worden wastafels in diverse materialen aangeboden. Mat of juist glanzend, maar vooral makkelijk in onderhoud en eenvoudig te reinigen. In de badkamer staat hygiëne tenslotte op nummer één.

Het Deense sanitair merk Dansani vervaardigt zijn gehele collectie wastafels uit de volgende drie materialen: 

Keramische wastafels

Dansani keramische wastafels zijn vervaardigd uit echt sanitairporselein, een sterk, keramisch materiaal met glazuur. Als dit bij ca. 1220 graden gebakken wordt, smelt het glazuur en laat een harde, gladde, glanzende laag achter die eenvoudig te onderhouden is.

Gegoten marmeren wastafels

De gegoten Dansani marmeren wastafels bestaan uit mineraalpoeder, polyester en lijm. De wastafels worden in gesloten vormen gegoten waarna de bovenlaag wordt behandeld met een heldere gelcoating. Voor onderhoud adviseren wij Dansani Clean&Shine.

Glaskeramische wastafels

De glaskeramische wastafels van Dansani worden gemaakt van een revolutionair composietmateriaal dat bestaat uit glas en kristallijne steen. De wastafels worden gemaakt bij een temperatuur van ca. 800 °C en hebben een egaal, glanzend wit en eenvoudig te reinigen oppervlak.

Meer informatie: Dansani

Speak Your Mind

*