Meer functies in de keuken, meer fun met koken

Neff Seamless Combination 2Hobbykoks en mensen met een passie voor koken hebben aan één apparaat in hun keuken zeker niet genoeg. Maar een keuken vol losse en verschillende inbouwapparatuur is ook niet alles. Neff verrijkt zijn nieuwe ovenserie met nieuwe, verbeterde eigenschappen en functionaliteiten om koken nog leuker én smakelijker te maken. Hobbykoks kunnen hun hart ophalen met praktische en gemakkelijke functies als CircoTherm®, FullSteam® en NeffLight® die de smaak van het eten enkel ten goede komen. Maar het oog wil ook wat, en met de designoplossing Seamless Combination® sluit keukenapparatuur zowel verticaal als horizontaal naadloos op elkaar aan in iedere keuken.

Higlights in bakgemak

Neff richt zich in de eerste plaats op functionaliteit en gebruiksgemak. Want een keuken moet niet alleen mooi zijn, maar juist praktisch. Enkele highlights van de nieuwste ovenlijn zijn:

  • De Slide&Hide® is een compleet inschuifbare ovendeur. De deurgreep draait mee en de deur verdwijnt geruisloos volledig onder de oven. Alle ruimte om te werken dus.
  • Met CircoTherm® kunnen de meest uiteenlopende gerechten op 3 niveaus tegelijk worden bereid. De lucht beweegt niet alleen, maar wikkelt zich als het ware om het gerecht. Eten schroeit sneller dicht, verliest minder vocht en de warmte gaat niet verloren als de ovendeur opengaat. Een appeltaart en een knoflookbrood in dezelfde oven tegelijk bereiden? Geen probleem: de smaken en geuren vermengen niet, waardoor ieder gerecht precies zo smaakt en ruikt als het moet doen.
  • VarioSteam® is een stoomfunctie die samen met CircoTherm® zorgt dat gerechten knapperig van buiten zijn en mals van binnen.
  • De FullSteam® functie zorgt er voor dat hetzelfde apparaat zowel kan bakken als stomen en het twee pompensysteem verdampt alleen vers water. Géén kalkaanslag en druppelvorming dus, en het resterende water wordt na gebruik teruggepompt in het waterreservoir. Bovendien behouden gerechten door het ComfortFlex: een van de functies in de keukenstomen alle vitamines en de smaak die ze moeten hebben.
  • In de hele oven evenveel licht? Geen schaduw en niet verblindend? NeffLight® is speciale LED-ovenverlichting waardoor de gehele oven evenredig en goed verlicht is.
  • ComfortFlex® is een uitschuifsysteem dat in de oven aangebracht kan worden, waardoor ovenplaten en –roosters makkelijker en veiliger uit de oven geschoven kunnen worden.

Bak- en braadassistent

Misschien wel het makkelijkst van alles: de bak- en braadassistent van de Neff ovens. Alleen even aangeven of er een cake in de oven staat of een hele kip, en jouw personal assistant doet de rest. De ideale bereiding, temperatuur en baktijd worden automatisch ingesteld. Moet het vertrouwen in de assistent van de ovenserie nog groeien? Ook geen probleem, want iedere instelling kan individueel aangepast worden voor een personal touch aan het gerecht. In het kort: op en top bakgemak met de nieuwe ovenserie van Neff.

Stapelen met Neff

Met Seamless Combination® kan de Neff keukenapparatuur altijd bij elkaar geplaatst worden om het één geheel te doen lijken. Door de naadloze overgang – of het nu gaat om verschillende ovens, of een oven, magnetron en volautomatische espressomachine – sluiten de apparaten horizontaal geplaatst optisch perfect op elkaar aan. En als de apparaten verticaal op elkaar gestapeld worden, dan lijkt het zelfs één apparaat. Door de plaatsing van roestvrijstalen staanders aan weerszijden van de apparaten kunnen ze als een geïntegreerd apparaat in de keuken geplaatst worden. Wat dat betekent? Geen planken tussen de apparaten, strakke belijningen en grote oppervlakken. De keuken krijgt een ruimtelijker gevoel en doet harmonieus aan. Een keuken met extra glans!

Meer informatie: Neff

Speak Your Mind

*