Meer plezier van uw balkon met balkonbeglazing

Balkonbeglazing van Solarlux

Foto: Solarlux

In Nederland hebben wij te maken met een gematigd zeeklimaat dat zich kenmerkt door milde winters en koele zomers. Hoewel er gemiddeld ‘slechts’ 7 procent van de tijd neerslag valt, heeft Nederland wel het imago van een regenland. Daarnaast is Nederland een vlak land, waardoor de wind vaak vrij spel heeft. Kortom, Nederland beschikt niet over de meest ideale omstandigheden om veelvuldig gebruik te kunnen maken van een balkon. Voor mensen met een balkon is balkonbeglazing dan ook een uitkomst.

Bescherming tegen weersinvloeden

Balkonbeglazing biedt u op uw balkon bescherming tegen geluidsoverlast en weersinvloeden. Doordat het beglazingssysteem voor 100% geopend kan worden, geniet u optimaal van de buitenlucht. Wanneer het balkonbeglazingssysteem volledig gesloten is, kunt u bij slecht weer ook optimaal van uw balkon genieten. Balkonbeglazing is toe te passen in zowel nieuwbouw- als renovatieprojecten. Een waardevolle investering aangezien balkonbeglazing de betonnen delen langdurig beschermd tegen weersinvloeden als water en wind. Een geïsoleerd profiel is geluidswerend tot 45dB waardoor er geen last is van geluidsoverlast bij stedelijk wonen.

Modulaire balkonbeglazing

De modulaire balkonbeglazing (SL Modulair) is een innovatieve oplossing van Solarlux Nederland BV waarbij de borstwering en de beglazing optimaal met elkaar zijn verbonden. De geprefabriceerde onderdelen worden voorgemonteerd en compleet gereed voor inbouw als balkonmodule aangeleverd. Hierdoor zijn de montagekosten aanzienlijk lager.

Meer informatie: Solarlux

Speak Your Mind

*