Met keramische tegels creëer je sfeer

Krijg je de vlekken niet meer uit je vloerbedekking? Stoor je je aan de krassen in je houten of laminaatvloer? Misschien tijd om ze te vervangen door een vloer van keramische tegels.  Met keramische tegels creëer je sfeer en bovendien zijn ze ijzersterk.

Met keramische tegels creëer je sfeer

Met keramische tegels creëer je sfeer   Met keramische tegels creëer je sfeer

Snel en fraai

Een hele snelle en fraaie metamorfose wordt bereikt met het plaatsen van een keramische tegelvloer. Het geeft niet alleen een geweldige nieuwe uitstraling aan je woonkamer of slaapkamer, maar denk ook vooral aan het gemak van deze keramische tegels. De eigenschappen van keramische tegels bieden volop voordeel. Ze zijn makkelijk te reinigen, eenvoudig in het onderhoud en ook nog eens bijzonder duurzaam. Ideaal voor het gebruik in de woonkamer: de tegels zijn krasvast, slijt- en vorstbestendig en behouden altijd hun oorspronkelijke kleur.

Met keramische tegels creëer je sfeer

Met keramische tegels creëer je sfeer    Met keramische tegels creëer je sfeer

Uni of decor

Keramische vloertegels zijn verkrijgbaar in tal van unikleuren, maar ook in vele decors. De kleuren in series zijn altijd mooi op elkaar afgestemd. Dat maakt het mixen en matchen gemakkelijk. Leg een mooi patroon, gebruik uni- en decortegels uit de losse pols door elkaar of leg een uni vloer met een mooie decorrand. Wees creatief en creëer je eigen unieke sfeer in jouw huis.

Ga naar: Keramische tegels van Terre d’Azur

Speak Your Mind

*