Mooie fonteinkranen voor kleinste kamertje

Het mag dan het kleinste kamertje in huis zijn, maar dat wil niet zeggen dat er minder aandacht besteed wordt aan de inrichting. Uiteindelijk wordt er toch de nodige tijd in de toiletruimte doorgebracht. Bovendien is het een ruimte die ook door familie, vrienden en kennissen wordt bezocht, dan wil je toch wel dat het er netjes uitziet. Het puntje op de welbekende ‘i’ is een mooie fonteinkraan.

Fonteinkranen

Fonteinkranen serie Dude Fonteinkranen serie Dude
Wie kent niet de gevleugelde uitspraak ‘na het plassen, handen wassen’? In de meeste toiletten is niet veel ruimte beschikbaar, maar voor een kleine wasbak is altijd wel een hoekje te vinden. En bij een kleine wasbak hoort een kleine kraan of fonteinkraan. Deze fonteinkranen hoeven alleen koud water te leveren, want er hoeft tenslotte geen afwas in gedaan te worden. Fonteinkranen worden dan ook altijd bediend met één hendel of knop. Dan zou je zeggen dat er weinig verschil in de diverse fonteinkranen zou zitten. De collectie van Hotbath bewijst het tegendeel. Ook op fonteinkranen zijn hele designteams losgelaten en dat resulteert in hele mooie exemplaren.

Eenheid

Vaak maken fonteinkranen onderdeel uit van een serie kranen. Daardoor is het mogelijk om het hele huis te voorzien van kranen met dezelfde vormgeving. Ben je heel erg tevreden met de wastafelkraan en douchkraan in de badkamer, dan kies je gewoon hetzelfde design als mengkraan in de keuken en als fonteinkraan in het toilet. Wat je smaak ook is rond, hoekig, klassiek of modern, in alle ‘smaken’ is een mooi design voor handen.

Fonteinkranen serie Dude Fonteinkranen serie Dude
Meer informatie: Hotbath

Comments

 1. Graag meer info van uw collectie.

  mvrgr robl

  • Beste Rob,

   De fonteinkranen behoren tot de collectie van Hotbath. Voor meer informatie verwijzen wij u dan ook naar http://www.hotbath.nl.

   Met vriendelijke groet,
   Voorlichtingsburo Wonen

Speak Your Mind

*