Natuurgetrouwe en milieuvriendelijke vinylvloeren

Concept image Impress vinylvloeren Vinyl vloer Impress MOUNTAIN OAK
Moduleo®, fabrikant van duurzame vinylvloeren, presenteert de collectie “IMPRESS”: een eerbetoon aan de kracht en pracht van de natuur. De naam vertelt meteen waar de collectie voor staat: een impressionante natuurgetrouwe reliëfdruk in alle dessins die past in ieder eigentijds interieur.

Maximaal gebruiksgemak

“IMPRESS” heeft unieke technologische eigenschappen die zorgen voor maximaal gebruiksgemak. De Protectonite® PU-beschermingslaag op basis van watergedragen lak zorgt voor een makkelijk onderhoud en is bestand tegen vlekken en schoenstrepen. Bovendien is de Moduleo® vloer hygiënisch en geluiddempend.

Restafval vinylvloeren

De milieubewuste IVC Group zet in op een energiezuinig productieproces en een duurzaam assortiment. Zo bevatten de vloeren tot 50% gerecyclede materialen, al het vinylafval uit de productie wordt namelijk opnieuw verwerkt in het productieproces. Daarnaast maakt de Belgische fabriek gebruik van windturbines en water van de nabijgelegen Schelde, een schone manier om een mooi en eerlijk designproduct aan de consument aan te bieden.

Meer informatie: Moduleo en/of IVC Group

Of bekijk de Ecobrochure

 

 

Speak Your Mind

*