Natuurstenen keukenblad in iedere keuken

Natuursteen Rough Pebbles

Foto: Kemie

Een natuurstenen keukenblad is tijdloos, robuust en voldoet aan hoge functionele eisen. De werkbladen worden gewonnen uit eeuwenoude rotsformaties en geselecteerd op de beste kwaliteit. Werkbladen van natuursteen zijn verkrijgbaar in een bladdikte van 3 cm tot 15 cm. Door te variëren met de oppervlakte- en randafwerking past natuursteen in elke gewenste sfeer.

Soorten oppervlaktebewerkingen

Naast de kleurkeuze is ook de oppervlaktebewerking van grote invloed op de uitstraling van uw natuurstenen keukenblad. Keukenbladenfabrikant Kemie biedt maar liefst vier verschillende oppervlaktebewerkingen voor natuursteen.

Keukenblad met Letano afwerking

Foto: Kemie

Gepolijst: Door het blad te laten polijsten en slijpen verschijnt een sprekende glans. Kleuren komen hierdoor optimaal tot hun recht en het gladde oppervlak laar zich eenvoudig schoonhouden.

Gezoet: Om een egaal gematteerd oppervlak te krijgen, wordt het blad licht gestraald of geschuurd. Het keukenblad krijgt hierdoor een natuurlijke en zachte uitstraling. Mat vergt echter meer onderhoud dan gepolijst.

Letano: De zacht geborstelde afwerking accentueert de natuurlijke kleur en geeft een uniek gevoel bij aanraking, bijna als leder. Letano heeft een eigentijdse uitstraling en de goede eigenschappen van een gepolijst oppervlak.

Anticato: Dit enigszins ruwe oppervlak heeft de structuur van een sinaasappel en geeft een geraffineerd effect bij schuin invallend licht. Anticato heeft een zeer natuurlijke uitstraling en dient wat meer te worden schoongehouden.

Meer informatie: Kemie

 

Speak Your Mind

*