Neff ovens: geïnspireerd door het leven

Neff ovens met Slide&Hide Neff Bak- en braadassistent
De bedenkers van de innovatieve Slide&Hide®-functie hebben in het ontwikkelingslaboratorium van Neff voor de nieuwe oven niet alleen volledig nieuwe functies ontwikkeld, maar ook de succesvolle bestaande features verder verbeterd. Geen enkel onderdeel en geen enkele schroef is hetzelfde als bij de eerdere ovens van Neff.

Neff ovens zijn combinatiekampioenen

De nieuwe premium ovens van Neff zijn echte combinatiekampioenen. De ruime keuze in ovens met verschillende functies biedt een hoge mate van flexibiliteit. VarioSteam® voldoet aan alle wensen op kookgebied, maar misschien is voor u een groot full-touch TFT-display ook een absolute must? Geen enkel probleem. Met de variabele combinatieopties van de nieuwe ovenserie is alles mogelijk. Of u nu voor gemak of voor design kiest, voor technologie of het milieu: de nieuwe ovens komen aan ieders wensen tegemoet, van de beginnende hobbykok tot aan de perfectionistische professional. Met deze flexibiliteit heeft u een brede keuze uit combinatieovens voor elk budget. De populairste ovenfeatures op een rij: 

NEFF Pyrolyse1. Niet poetsen, maar smullen

De Slide&Hide® oven is de eerste oven met een zelfreinigende pyrolysefunctie, waardoor alle resten van bakken, braden en grillen worden omgezet in as. Zodra de oven is afgekoeld kan deze as makkelijk worden opgeveegd. Agressieve schoonmaakmiddelen zijn niet nodig.Dankzij EasyClean® hebt u alleen water en een drupje afwasmiddel nodig om minder hardnekkig vuil tussendoor snel te verwijderen voor een stralend schoon fornuis.Poetsen is niet nodig. Als u klaar bent met bakken, kan het smullen beginnen. Bakken was nog nooit zo leuk. 

2. Niet zomaar hete lucht

CircoTherm® is een uniek systeem waarbij lucht niet alleen in beweging wordt gebracht, maar zich als een gecontroleerde luchtstroom als het ware om het gerecht wikkelt. De voordelen van CircoTherm® zijn onder meer: snel dichtschroeien bij grillen of braden, geen vochtverlies en geen verlies van warmte bij het openen van de deur. Verschillende gerechten kunnen tegelijkertijd op drie niveaus worden bereid zonder vermenging van smaken en geuren. De nieuwe propellorventilator verandert regelmatig van richting en is uitgerust met een nog krachtigere en bijzonder stille motor.

3. Op volle stoom

Door de VarioSteam®-stoomfunctie in combinatie met de CircoTherm®-luchtcirculatie worden gerechten knapperig van buiten en zacht en mals van binnen. Opgewarmd eten van de vorige dag smaakt even goed als een versbereide maaltijd.Door stoomkoken blijven vitamines en de unieke smaak van ingrediënten behouden. En dankzij de FullSteam-functie blijft de oven altijd goed op stoom, zodat u met één apparaat kunt stomen en bakken. Het speciale twee pompensysteem zorgt ervoor dat alleen vers water verdampt binnen de oven. Kalkaanslag en druppelvorming in de oven worden hiermee voorkomen. Na gebruik wordt het resterende water teruggepompt in het waterreservoir.

4. Licht in de duisternis

Door de briljante LED-ovenverlichting is de hele binnenkant van de oven tot in de verste hoeken helder verlicht. Een speciaal lichtgeleidingssysteem met prisma’s verspreidt het licht gelijkmatig in de oven op alle niveaus. Zonder schaduwen. Zonder te verblinden.

5. Tiptop bakgemak

Sappig, knapperig of krokant: De bak- en braadassistent stelt automatisch de ideale bereiding, temperatuur en baktijd in. Natuurlijk kan elke instelling individueel worden aangepast, zodat u altijd uw eigen persoonlijke touch geeft aan elk gerecht.

NEFF ComfortFlex6. Gemakkelijk grip

Ons ComfortFlex-uitschuifsysteem kan waar u maar wilt worden aangebracht, zodat u uw ovenplaat en -roosters vanaf de zijkant als een dienblad uit de oven kunt schuiven. Een ergonomische oplossing voor meer veiligheid en gebruikersgemak. De rails van het uitschuifsysteem staan niet in de weg.

7. Naadloze inbouwoplossing voor verticale montage

Neff biedt de eerste naadloze inbouwoplossing voor verticale montage: SeamlessCombination. Bij de nieuwe ovenlijn kunnen twee apparaten, met behulp van roestvrijstalen staanders die aan weerszijden worden aangebracht, als een geïntegreerd geheel worden geplaatst. Hierdoor is het niet nodig om een plank tussen de apparaten te plaatsen. De apparaten kunnen dus verticaal boven elkaar worden geplaatst en dit kan zelfs met apparaten van verschillend formaat. Een bakoven (60 cm) en een stoomoven of een compacte oven kunnen bijvoorbeeld perfect boven elkaar worden geplaatst.

Meer informatie: Neff

Speak Your Mind

*