Nieuw: FullSteam heteluchtoven

De lekkerste versgebakken broodjes zijn knapperig van buiten en zacht en luchtig van binnen. Een goed bereid stuk vlees is gelijkmatig gegaard, mals en sappig. Groenten behouden hun kleur en smaak het beste wanneer ze worden gestoomd. Voor het bereiden van al deze gerechten en meer heeft u slechts één enkel apparaat in uw keuken nodig: de FullSteam heteluchtoven van Neff.

Bakken en stomen in één

De FullSteam heteluchtoven is een echte alleskunner. Met het CircoTherm hetelucht systeem creëert u de heerlijkste bakgerechten en de VarioSteam functie voorkomt uitdroging van de gerechten. De FullSteam functie gebruikt u voor het koken van groente, het bereiden van vis of het regeneren van uw maaltijd. De complete bakoven met stoom integreert alle unieke eigenschappen samen met de intelligente FullSteam-oplossing. Hiermee is het een volwaardige bakoven en een volwaardige stoomoven in één. Bovendien is de oven zeer eenvoudig te bedienen. Dus wat u ook wilt bereiden – een voor-, hoofd- of nagerecht – met deze alleskunner lukt het allemaal.

Slide & Hide ovendeur

Slide & Hide

In de keuken is het prettig om alle ruimte te hebben om te koken. De FullSteam heteluchtoven is voorzien van de SLIDE & HIDE ovendeur die bij het openen geheel onder de oven verdwijnt. Zo kunt u makkelijk gerechten uit de oven halen, ingrediënten toevoegen of vlees bedruipen. De deurgreep draait mee met uw hand en de deur schuift en sluit geruisloos en gedempt. Niets staat uw ideeën nog in de weg, zelfs de ovendeur niet.

De FullSteam heteluchtoven behoort tot de nieuwe Neff ovenlijn en is leverbaar vanaf januari 2015.

Meer informatie: Neff

Speak Your Mind

*