Nieuw: keramisch keukenblad in de afwerking Beton riverwashed

Keukenblad ArteKeramiek Beton RiverwashedHet stoere, robuuste uiterlijk van beton is populair als werkblad in de keuken. Een nadeel van beton is dat het een poreus materiaal is, krassen en vlekken zijn moeilijk te voorkomen. Een heel goed alternatief is een keramisch werkblad met een betonlook. Het lijkt beton, maar is keramiek en daardoor sterk, krasvast en vlekbestendig. De kleur ArteKeramiek Beton is inmiddels zeer geliefd in keukenland. Naast de satin uitvoering van deze kleur is er nu ook de ‘riverwashed’ afwerking. Een ruwere afwerking die de echtheid van materiaal extra benadrukt.

De nieuwe afwerking riverwashed

ArteKeramiek kleur Beton RiverwashedEen keukenblad gemaakt van keramiek in de kleur Beton oogt stoer, modern en doorleeft. Het past in deze tijd waarin materialen met industriële uitstraling een opmars beleven. De basic kleur Beton is eenvoudig te combineren met andere natuurlijke materialen en warme tinten in de keuken. De riverwashed afwerking oogt ruw doordat het onregelmatigheden bevat die de echtheid van het materiaal onderstrepen.

Wel de lusten, niet de lasten

ArteKeramiek Beton: hét alternatief voor als u de stijlvolle uitstraling van beton wilt hebben maar niet de nadelen van beton. Een keukenblad gemaakt van keramiek is niet alleen sterk en licht van gewicht, ook is het vlek- en hittebestendig en zeer hygiënisch. Kortom, een uitstekend alternatief voor het betonnen werkblad. De kleuren Beton en Beton riverwashed behoren tot het standaardassortiment van Arte waardoor ze snel leverbaar zijn.

Meer informatie: Arte

Comments

  1. Goedemiddag, ik ben op zoek naar een betonlook keukenblad voor een kookeiland. Waar kan ik informatie over prijzen vinden? Alvast bedankt.

    • Beste Tamarah,

      Dit specifieke keramische keukenblad in betonlook is afkomstig van Arte, maar er zijn meer mogelijkheden in betonlook. Zo heeft Arte ook betonlook in composiet en Dekton. Wil je liever een ander materiaal, dan heb je bij Dekker Zevenhuizen o.a. de keuze uit TopLaminaat, DecorTop en TopCore keukenbladen in diverse betonlook uitvoeringen. Beide fabrikanten hebben dealers verspreid door het hele land, dus vast ook één bij jou in de buurt.

      Succes met het maken van jouw keuze.

Speak Your Mind

*