Nieuwe Bauknecht afwasautomaat is multi-talent

Bauknecht Power Clean vaatwasserBespaar tijd, water en energie, want vervelend nadrogen met de hand behoort vanaf nu voorgoed tot het verleden! Tegelijkertijd kunt u genieten van een grote mate van flexibiliteit bij het inruimen van de vaat en verwondert u zich over het uitzonderlijke design.

Perfect schoon zonder voorspoelen

De gepatenteerde hogedruk sproeistralen zorgen ervoor dat sterk vervuilde vaat gegarandeerd gereinigd wordt zonder extra waterverbruik. Voorspoelen is namelijk niet nodig, want de unieke hogedruk sproeistralen verwijderen zelfs de meest hardnekkige vervuiling van uw vaat op een krachtige manier. Zelfs aangebrande etensresten in pannen of grotere vaat, zoals bakblikken, worden perfect gereinigd. En de PowerDry technologie zorgt er ook nog voor dat na het reinigen uw vaat goed wordt gedroogd, zelfs uw kunststof producten.

Flexibele binnenruimte, hoogwaardige materialen

Dankzij de flexibele binnenruimte biedt de afwasautomaat optimale mogelijkheden en ruimte om ook grote pannen en schalen in te ruimen. De korven zijn individueel instelbaar, dankzij zes neerklapbare rekken in de bovenste korf en vier neerklapbare rekken in de onderste korf. Met de makkelijk verstelbare en eenvoudig verwijderbare ProSpace besteklade op het 3e niveau ontstaat er nog meer flexibiliteit, ruimte en ordelijkheid in uw Bauknecht afwasautomaat. Ze biedt voldoende ruimte voor 13 couverts, evenals lange messen, kooklepels of ander groot kookgerei. Een ander voordeel: dankzij de slimme indeling passen uw pannen verticaal in de afwasautomaat. Dit betekent extra ruimte voor meer borden!

Hygiënisch en antibacterieel

De ingenieuze combinatie van het unieke Hygiëne+ filter met antibacteriële werking en het speciale Hygiëne+ programma bestrijdt actief kiemen en bacteriën die slecht zijn voor de gezondheid. Dit alles werkt op basis van hitte en is daarom bijzonder vriendelijk voor het milieu – zonder inzet van agressieve, chemische middelen.

Nachtprogramma – voor een ongestoorde nachtrust

Tijdens het Nachtprogramma is uw afwasautomaat zeer geluidsarm. U profiteert dubbel: uw vaat wordt energie-efficiënt en krachtig gereinigd met een geluidsniveau van slechts 39 dB(A), terwijl u geniet van een ontspannen nachtrust.

Design: elegant en hoogwaardig – uniek in zijn klasse

Onze afwasautomaten brengen design en functionaliteit perfect samen in een passend en elegant totaalplaatje. Het rechtlijnige, minimalistische design verbindt stijlvolle elegantie en overtuigt dankzij hoogwaardige materialen, verzonken handgrepen en een gebruiksvriendelijk en intuïtief bedieningspaneel.

Bekijk het filmpje met alle innovaties:

YouTube voorvertoningsafbeelding

Meer informatie: Bauknecht

Speak Your Mind

*