Nieuwe keuken direct leverbaar

Showroomkeukens

www.showroomkeukens.nl

Een nieuwe keuken aanschaffen is een tijdrovende bezigheid: oriënteren, wensen op een rijtje zetten, heel veel keuzes maken in kleur, vorm, materiaal en apparatuur. En als je dan je nieuwe keuken helemaal hebt samengesteld, krijg je vaak te maken met een levertijd van bijna drie maanden. Maar dat kan anders!

Showroom keukens

Technische ontwikkelingen en trends zorgen ervoor dat de keukenopstellingen in keukenshowrooms regelmatig worden aangepast. De ‘oude’ showroom keukens verkeren in een prima staat en worden dan ook te koop aangeboden op een soort marktplaats voor keukens: www.showroomkeukens.nl.

Scherpe prijzen

Omdat een keuken behoorlijk wat ruime inneemt, willen keukenzaken deze graag zo snel mogelijk verkopen en daarom worden showroomkeukens tegen zeer scherpe prijzen aan consumenten aangeboden. Het werkt heel eenvoudig: je kiest de gewenste opstelling, bekijkt het aanbod en zit je keuken ertussen, dan neem je contact op met de keukenleverancier voor een bezichtigingsafspraak. De keukens worden in principe de keuken verkocht zoals deze online worden aangeboden, maar aanpassingen of aanvullingen zijn in overleg met de leverancier vaak heel goed mogelijk. Je nieuwe keuken is vaak direct leverbaar. Wil je snel een nieuwe keuken, dan is een bezoekje aan showroomkeukens.nl zeker de moeite waard.

Meer informatie: Showroomkeukens.nl

Speak Your Mind

*