Nieuwe keuken zo uit de showroom

Showroomkeuken marktplaats

Foto: Showroomkeukens

Wie op zoek is naar een nieuwe keuken zal meerdere showrooms bezoeken om zich te oriënteren. Een prima locatie om ideeën op te doen. U kunt natuurlijk zelf diverse elementen gaan combineren, maar de opstellingen in de showroom zien er meestal al prachtig uit. Heeft u een beperkt budget, dan kunt u overwegen om een showroomkeuken aan te schaffen.

Keuken marktplaats

Er zijn regelmatig noviteiten in keukenland en dan worden showroomkeukens vervangen door nieuwe keukenopstellingen. De ‘oude’ showroommodellen worden vervolgens te koop aangeboden op een soort marktplaats speciaal voor keukens: showroomkeukens.nl. Op deze site worden de showroommodellen tegen zeer scherpe prijzen aan consumenten aangeboden.

Zo werkt het

Het werkt heel eenvoudig: u kiest de gewenste opstelling, bekijkt het aanbod en wanneer u uw droomkeuken heeft gevonden, neemt u contact op met de leverancier voor een bezichtigingsafspraak. U koopt in principe de keuken zoals deze online wordt aangeboden, maar in overleg met de leverancier zijn aanpassingen of aanvullingen vaak heel goed mogelijk.

Meer informatie: Showroomkeuken

Speak Your Mind

*