Nieuwe keukenmengkraan fascineert

KWC ZOE zwartDe nieuwe keukenmengkraan van KWC fascineert, verrast en boeit al op het eerste gezicht. De kraan is nu al in vijf uitvoeringen beschikbaar. 

Nieuwe oppervlakken

Alles wat topkoks aan techniek en functionaliteit op prijs stellen en alles wat in de moderne architectuur en binnenhuisarchitectuur actueel is, vindt zijn neerslag in deze nieuwe ontwikkeling. Nieuwe oppervlakken completeren nu het nieuwe assortiment: KWC ZOE is in klassiek, glanzend (chromeline), in roestvrijstaalachtig (decor steel), champagne, zwart en glacier white verkrijgbaar. Deze bijzondere mengkraanserie past binnen verschillende lifestyle-werelden.

KWC ZOE chromeline KWC ZOE decor steel KWC ZOE zwart KWC ZOE champagne KWC ZOE glacier white

Het design

KWC ZOE zeepdispenser zwart In alle versies komen de moderne architectonische kenmerken van deze nieuwe mengkraangeneratie tot hun recht. Daartoe behoren de vloeiende, dynamische vormgeving en functioneel unieke details zoals de ergonomische en praktische uittrekbare vaatdouche en het inschakelbare LED-functielicht. LUMINAQUA® geeft de waterstraal een bijzondere lichtende kracht en zorgt voor sterk functielicht in de spoelzone. Bij elke mengkraanuitvoering is een bijpassende zeepdispenser verkrijgbaar. Het geheel zorgt voor maximaal plezier bij het dagelijks gebruik van het element water in de keuken.

Meer informatie: KWC by Franke

Speak Your Mind

*