Nieuwe kleuren composiet voor werkbladen

 

Keuken met composiet werkblad White Gandalf

Foto: Sense Keukens

Steeds meer consumenten kiezen voor een werkblad gemaakt van kwartscomposiet. Composiet kent nu eenmaal veel goede eigenschappen, zoals een hoge vlek- en schokbestendigheid, die het koken comfortabel maakt. Daarnaast oogt het industrieel vervaardigd composietsteen mooi en bieden de natuurlijke grondstoffen een uitstekende kwaliteit. Bovendien is composiet verkrijgbaar in een grote diversiteit aan kleuren. ArteStone heeft daar nu weer een tweetal nieuwe kleuren aan toegevoegd.

Twee nieuwe kleuren

Neptunus leather en White Gandalf zijn twee nieuwe kleuren in de ArteStone Composiet kleur White Gandalf Composiet Neptunus leathercollectie. De White Gandalf is een frisse, moderne witte kleur die past in iedere keuken. Wit blijft een populaire kleur in de keukenbranche. De Neptunus leather heeft een robuust, donker uiterlijk met een matte afwerking. Het is een grijze steen met een Belgisch Hardstenen look. Beide kleuren behoren ook nog eens tot de laagste prijsgroep. Daarmee bevat het ArteStone programma een breed pallet aan kleuren in diverse prijssegmenten.

ArteStone

Er zijn verschillende soorten kwartscomposiet van diverse leveranciers. Arte heeft de meest populaire kleuren van onder andere CaesarStone en Diresco in één collectie ondergebracht, genaamd ArteStone. Bestaande uit zachte, lichte tinten, diverse aardetinten en mooie zwarte kleuren verkrijgbaar in diverse afwerkingen.

Meer informatie: Arte

Speak Your Mind

*