Nieuwe kraan KWC PIANA: praktisch én chique

Keukenkraan KWC PianaFranke Kitchen Systems en KWC voegen weer een nieuw product toe aan hun assortiment met KWC PIANA. De keukenkraan is praktisch, maar tegelijkertijd chique en van compromisloze Zwitserse kwaliteit. De perfecte combinatie voor een keuken waarin geleefd wordt.

KWC PIANA geeft bewegingsvrijheid

De nieuwste KWC kraan bevat tal van handige functies. Met de draaibare uitloop van de mengkraan heb je alle vrijheid om te bewegen, de kraan heeft namelijk een zwenkbereik van 160°. KWC PIANA met handdoucheDe uittrekbare handdouche die tot 60 centimeter kan worden uitgetrokken maakt van dagelijkse activiteiten in de keuken moeiteloze handelingen.

Turn and Clean

Met de naadloos geïntegreerde soft touch bediening kan bij het gebruik van de handdouche gemakkelijk tussen de twee stralen worden geschakeld. De zeef van de uittrekbare vaatdouche is heel eenvoudig te reinigen dankzij een Turn And Clean sluiting. Zonder het gebruik van gereedschap kan de zeef worden losgedraaid, gereinigd en weer vastgezet worden. Zo houd je dus de kraan perfect hygiënisch schoon.

Meer informatie: KWC by Franke

Speak Your Mind

*