Noviteiten van Van Hoecke

Prowood is de driejaarlijkse vakbeurs voor de meubelindustrie in België. Op de komende editie in oktober worden de noviteiten van Van Hoecke voor de toepassing en verwerking van klapdeuren, scharnieren en ladesystemen van het Oostenrijkse merk Blum voorgesteld aan het grote publiek. Daarnaast zoomt Van Hoecke in op “Van Hoeckes 13”, een visuele voorstelling van de 13 services die het aanbiedt om het leven van de klant eenvoudiger te maken.

Noviteiten van Van Hoecke

EASYSTICK voor efficiënte en nauwkeurige bewerking

Bij complex beslag is het nauwkeurig verwerken een must. EASYSTICK voor MINIPRESS beschikt over een liniaal met geautomatiseerde aanslagen en een regeleenheid met display. Dat maakt het gemakkelijker om de machine in te stellen en de juiste boorposities door te geven. Zo wordt het manueel instellen van de aanslagen overbodig. Daarnaast kan elke verwerker een meubelstuk plannen in de corpusconfigurator en de bijhorende gegevens vervolgens gemakkelijk doorgeven aan de EASYSTICK-module waarna de machine de aanslagen automatisch positioneert. EASYSTICK zal beschikbaar zijn in twee versies: als totaalpakket met de boor- en beslagmachine MINIPRESS of als ombouwset.

Noviteiten van Van Hoecke

AVENTOS HK wordt kleiner

Met de AVENTOS HK top kreeg het klapdeursysteem een gloednieuw design én een kleinere inbouwgrootte. Het is niet eens half zo groot als de huidige AVENTOS HK. Zo past het beslagelement gemakkelijk in elke corpus en integreert het perfect in moderne interieurs. Dankzij de speciale Blum-systeemschroeven is het symmetrische beslagelement eenvoudig aan beide zijden te monteren. Bovendien zorgt de geïntegreerde, traploze openingshoekbegrenzer dat u exact kan bepalen hoe ver het front moet openen.

Noviteiten Van Hoecke

At your service

Met hun services wil Van Hoecke zijn klanten ondersteunen om sneller en gemakkelijker een optimaal resultaat te behalen. Op Prowood zet Van Hoecke de 13 services die daartoe bijdragen in de spotlights: eenvoudige bestelsystemen, online toepassingen, opleidingen, voorgemonteerde lades,… Ze zijn even handig als uiteenlopend

Meer informatie:

Speak Your Mind

*