Onmisbaar: spiegel in de badkamer

Spiegel in de badkamer

Een spiegel in de badkamer is iets wat zeker niet mag ontbreken. Iedereen kijkt tenslotte ’s ochtends even in de spiegel om te kijken of de slaap uit de ogen is en je wilt ook weten of je uiterlijk al toonbaar is voor de buitenwereld. De heren maken de haren netjes of juist nog iets warriger voor de nonchalante look en de dames accentueren hier en daar het gezicht met wat make-up. Wat je ochtendritueel ook is, een spiegel heb je nodig.

Spiegelkast

Spiegelkast

Een spiegelkast is een ondiepe kast voor boven de wastafel, waarbij de deurtjes zijn voorzien van een of meerdere spiegels. Achter de draai- of schuifdeuren is voldoende ruimte voor al je verzorgingsproducten die mooi aan het oog worden onttrokken, maar toch onder handbereik blijven. Twee vliegen in een klap dus: een spiegel in de badkamer en tevens extra opbergruimte. De spiegelkast is ook ideaal voor de montage van verlichting en stopcontacten. Let bij de aanschaf van verlichting wel altijd goed op dat deze geschikt is voor badkamers of andere vochtige ruimtes. 

Geen beslagen spiegel in de badkamer meerVerwarmde spiegel in de badkamer

Verwarming in de spiegel? Tijdens het douchen of badderen zetten de warme waterdampen zich af op het koude spiegelglas in de vorm van condens. Door de spiegel licht te verwarmen voorkom je deze condensvorming en zal de spiegel in de badkamer niet beslaan. Spiegelverwarming is te bedienen met infrarood aan- en uitschakeling. De spiegelverwarming is alleen bedoeld om condensvorming tegen te gaan en is zeker geen vervanging voor je badkamerradiator!

Intelligente spiegel

De modernste spiegels zijn voorzien van alle comfort die je maar wensen kunt. Verlichting hoeft niet meer boven of naast de spiegel te worden gemonteerd, maar is volledig in de spiegel geïntegreerd. Deze spiegels zijn voorzien van TL- of ledverlichting, waarbij de led-verlichting in sommige gevallen ook nog eens dimbaar is, wat wel prettig is als je net ontwaakt. Verder is de intelligente badkamerspiegel naar keuze te voorzien van een geïntegreerde make-up- of scheerspiegel, klok, radio en zelfs een iPod-aansluiting. En natuurlijk is de spiegel verwarmd.

Meer informatie: Dansani

Speak Your Mind

*