ONO touch light PRO – echt progressief

De meermaals onderscheiden armaturenlijn ONO touch light  van KWC by Franke wordt een elektronische bedieningsvariant rijker. Achter de kleine toevoeging “PRO” gaat luxe, ongekend comfort, hoogste flexibiliteit en een brede waaier aan toepassingsmogelijkheden schuil – echt progressief!

Het concept

Met ONO touch light is al jaren geleden een nieuw tijdperk in de bedieningstechnologie ingeluid. Het innovatieve elektronische bedieningsconcept Tip Control bracht een nieuwe dimensie van comfort en hygiëne in keuken en badkamer. Nu komt er met PRO-versie een maximum aan flexibiliteit bij: de van de armatuur losgekoppelde bedieningseenheid met Tip’n’flow 1-2-3-functie kan vanuit ergonomisch en esthetisch oogpunt vrij geplaatst worden – vast gemonteerd en volledig losgekoppeld met wirelessfunctie. Luxe? Tot u het voor de eerste keer geprobeerd heeft!

KWC by Franke_2 KWC by Franke_1

De techniek

Het nieuwe uitgangspunt: bediening, besturing en uitloop kunnen flexibel geplaatst worden. Het bedieningselement kan vast op werkblad of wastafel gemonteerd worden, aan de muur (inbouw) of op een met de armatuur verbonden sokkelblad. Bij de variant wireless is de bediening als volledig losgekoppeld element vrij beweeglijk. Het handige object is met een krachtige magneet uitgerust, zodat het niet alleen overal stabiel staat, maar ook op het armatuurelement of zelfs aan de koelkast eenvoudig aangekoppeld kan worden.

De functie

De basisfuncties zijn conform de beproefde principes van «touch light» en zijn eenvoudig, logisch, zinvol. Met de functie Tip’n’flow 1-2-3 kiest men de voorinstellingen koud, warm of heet door aan te tippen; door te draaien kan de temperatuur individueel veranderd en ook opgeslagen worden. De kleur van het subtiele licht geeft de watertemperatuurzone aan. Afhankelijk van de toepassing stroomt hierbij in de basisinstelling 50% (keuken), 80% (douche) of 100% (bad) water. Extra functies zoals reinigingsmodus of waterhygiëne en individuele instellingen of het resetten naar de fabrieksinstellingen kunnen altijd heel eenvoudig ingesteld worden.

Meer informatie: KWC by Franke

 

Speak Your Mind

*