Ontwerp en win je eigen droomkeuken

Keukenspecialist_creatorwedstrijdDe keuken is een plek waar je heel wat uurtjes doorbrengt tijdens het bereiden van de verschillende maaltijden. Dan moet het wel een plek zijn waar je je thuis voelt. Je kunt je keuken ontwerpen door gedetailleerd aan een keukenontwerper uit te leggen wat je wilt, maar waarom ontwerp je de keuken niet gewoon zelf? Schuiven met kastjes en apparaten, beetje passen en meten, spelen met kleuren, en dan uiteindelijk in prachtige super realistische 3-D kwaliteit daar je droomkeuken voor je te zien. Dat is mogelijk met de KeukenCreator van Keukenspecialist. En moeilijk is het niet.

KeukenCreator

Voor het gebruiken van de KeukenCreator wordt je wel gevraagd om eenmalig een plugin te installeren. Dat is om een kwalitatief goede 3D versie van je ontwerp mogelijk te maken. Dat is zo gebeurd. Daarna kun je lekker aan de gang. Je kunt beginnen met een standaard ontwerp en deze bewerken naar je eigen smaak, maar je kunt ook eerst de afmetingen van je eigen keuken invoeren, compleet met ramen en deuren.

Maak kans

Ben je creatief lekker losgegaan en helemaal tevreden met je zelfontworpen keuken? Stuur je ontwerp dan vóór 30 november 2014 via 3D Online-KeukenCreator naar Keukenspecialist.nl. Een deskundige jury, die bestaat uit vakmensen met jarenlange ervaring op het gebied van keukendesign, beoordeeld de ontwerpen op creativiteit, functionaliteit, ergonomie en haalbaarheid. De winnaar krijgt zijn eigen droomkeuken!

Meer informatie: Keukenspecialist.nl

Speak Your Mind

*