Op vakantie in een Bribus Eco keuken

Bribus Eco keuken in vakantiepark
Aan de Reeuwijkse Plassen verrijzen 271 exclusieve recreatiewoningen, allen voorzien van een Bribus Eco keuken. Vastgoedorganisatie GREEN realiseert met ParqGreen een recreatiepark met waterlodges, –woningen en –villa’s. ParqGreen hanteert duurzaamheid als sleutelwoord en dat is in elk detail van het park terug te zien. Iedere woning is energiezuinig en kan energieneutraal opgeleverd worden. Daarbij worden alle gebruikte materialen heel bewust gekozen. Dat is ook de reden dat de keuze is gevallen op de Bribus Eco keuken, gemaakt van onder meer vezels van ecologisch verbouwde, snelgroeiende eenjarige gewassen als maïs en riet: volledig recyclebaar en zeer milieuvriendelijk.

Familiebedrijf

Bart Witzier, verkoop en marketing, vertelt over de samenwerking met Bribus: “Naast dat de Bribus Eco keuken qua materiaal volledig aansluit op het concept van ParqGreen, zagen we meerdere voordelen in een samenwerking. Bribus is een familiebedrijf met een sterk Nederlands product, wat ook iets zegt over de werkgelegenheid. De fabriek en de productie in Dinxperlo zorgen voor korte lijnen en continuïteit in de samenwerking.”

Bribus Eco keuken keuzepakket

De recreatiewoningen op ParqGreen zijn bestemd voor particulieren en investeerders die een woning aankopen voor een vast rendement van 6 procent, de woning voor eigen plezier het hele jaar door gebruiken of kiezen voor een combinatie van eigen gebruik en verhuur via Landal Greenparks. Bribus biedt voor elk type woning een ruim aanbod aan designopties voor de keuken, geheel passend bij de stijl van de woning. In het modelwoningenpark, dat in de zomer van 2014 gerealiseerd is, zijn zeven modelwoningen met alle mogelijke afwerkingen en interieurstijlen te zien. De keuken is samen te stellen uit het keuzepakket afwerking, waarbij keuze is uit 3 frontkleuren, 3 composiet werkbladkleuren en 3 handgrepen.

Meer informatie

 

Speak Your Mind

*