Oven brandschoon dankzij groene reiniging

 

Starclean oven van WhirlpoolHet reinigen van de oven is geen klusje om naar uit te kijken. En het is ook lastig, want door te boenen en schrobben met reinigingsmiddelen raakt de binnenruimte beschadigd. Met de Whirlpool StarcleanTM Technologie wordt de oven moeiteloos glanzend gereinigd in slechts 35 minuten. En dat ook nog eens helemaal groen, dat wil zeggen energiebesparend en zonder gebruik van chemische reinigingsmiddelen.

Stoomreinigingscyclus

De StarcleanTM technologie is een belangrijke stap vooruit in een milieuvriendelijke reiniging van de oven. Na de stoomreinigingscyclus van 35 minuten, kunt u gemakkelijk de binnenkant van de oven met een vochtige spons reinigen, zonder schoonmaakmiddel. Dankzij deze “groene” oplossing wordt weinig energie verbruikt en kan de cyclus dus zo vaak als nodig herhaald worden. De speciale email coating zorgt voor een glanzende binnenruimte van de oven, terwijl de unieke nanotechnologie behandeling aan de binnenkant van de glazen ovendeur ervoor zorgt dat het glas kristalhelder blijft.

Beter schoon met minder energie

Testen bevestigen dat dankzij deze technologie, het oppervlak van de 6th Sense® oven 11x beter resten van olie, boter en tomaten reinigt in vergelijking met de traditionele Whirlpool oven met een conventionele kookcyclus. De reinigingscyclus werkt op een lage temperatuur waardoor tot 97 % minder energie verbruikt wordt dan tijdens een reinigingscyclus van een Whirlpool pyrolyse-oven. En dankzij de lage temperatuur ontstaat er geen hinderlijke geur in de oven tijdens het reinigen.

Meer informatie: Whirlpool

 

Speak Your Mind

*