Poggenpohl-keuken: op maat ontworpen en gemaakt

Poggenpohl-keuken maatwerk
Wanneer je een keuken bestelt bij Poggenpohl, dan zal elke onder- of bovenkast en ook het werkblad dat de Poggenpohl-fabriek in Herford (Duitsland) verlaat jouw naam dragen. Elke Poggenpohl-keuken wordt namelijk op maat gemaakt. De keuken wordt, met de hulp en begeleiding van bekwame ontwerpers, ontworpen volgens jouw ideeën en afgestemd op de precieze afmetingen van jouw woning. Op die manier wordt optimaal gebruik gemaakt van de beschikbare ruimte en komt de keuken geheel tegemoet aan jouw persoonlijkheid en smaak.

Oneindige mogelijkheden Poggenpohl-keuken

Poggenpohl afmetingenEr is geen ruimte of locatie waar een Poggenpohl-keuken niet past. Onderkasten zijn leverbaar in hoogten variërend van 39 cm tot 78 cm, bovenkasten in hoogten tussen 39 cm en 91 cm, en hoge kasten kunnen worden geleverd in meerdere afmetingen tussen 130 cm tot 221 cm. Ook plinten zijn in iedere hoogte tussen 8 cm en 26 cm leverbaar. Voor werkbladen en oppervlakken kun je kiezen uit een combinatie van hout, steen, glas, roestvrij staal, lak en laminaat. Elk draagt op zijn eigen manier bij aan de totale keuken – en de ontwerpers, bouwers en monteurs zullen ervoor zorgen dat alles perfect past. Met de vakkundige inbreng van een designer om de ruimte optimaal te gebruiken en de flexibiliteit die voortvloeit uit een bijna oneindig aantal kastformaten zal de geïnstalleerde keuken geheel in harmonie met de omringende ruimte en de rest van de woning zijn.

Kleuren en afwerking

Poggenpohl kleurenPoggenpohl biedt een breed scala aan kleuren en afwerkingen die zijn gebaseerd op natuurlijke tinten en een tijdloze uitstraling hebben. Naar wens kan ook een maatwerkcombinatie worden geleverd van alle kleuren die in de RAL- of NCS-kleurenwaaiers voorkomen. Er is een breed spectrum van keuzemogelijkheden, vooral wat betreft de aanvullende opties voor de werkbladmaterialen en complementaire tinten. Hier maken de designers het verschil. Zij beschikken over de opleiding en ervaring om het effect van een bepaalde kleurencombinatie te tonen en zo jou de juiste keus te laten maken. Het ‘My Poggenpohl’ gedeelte op de website geeft jou en ontwerper de gelegenheid samen ideeën, voorgestelde kleuren en specificaties uit te wisselen totdat jij geheel tevreden bent met het eindresultaat.

Meer informatie: Poggenpohl

Speak Your Mind

*