Prijswinnende A-Pex kraan

A-pex keukenkraan en wastafelkraanMet de serie A-Pex kranen heeft Damixa een nieuwe design klassieker geïntroduceerd. De A-Pex, ontworpen door de Deense designer Anders Hermansen, heeft een unieke vormgeving en functionaliteit, is modern, minimalistisch en innovatief.

Interior Innovation Award

Afgelopen najaar zijn de A-Pex keukenkraan en wastafelkraan beide bekroond met de Interior Innovation Award 2014, één van de vooraanstaande prijzen in de interieurbranche wereldwijd sinds 2002. De Interior Innovation Award beoordeelt top innovaties binnen de diverse productgroepen in de industrie.

Red Dot Design Award

Daar is nu ook een tweede award aan toegevoegd, namelijk de Red Dot Design Award 2014 voor de wastafelkraan, een prijs die tot de allerbelangrijkste designprijzen van de wereld behoort. Daarbij strijden duizenden producten van de hele wereld om de titel.

A-Pex

Anders Hermansen, die A-Pex heeft ontworpen, heeft een grote staat van dienst bij andere vooraanstaande Deense bedrijven. Met de nieuwe A-Pex van Damixa wordt de voorname ontwerptraditie voortgezet van Deens internationaal design.
 
A-Pex is het toppunt van Deens design; het proces is spannend en uitdagend geweest en heeft geresulteerd in een product dat aan alle eisen ten aanzien van design en functionaliteit beantwoordt.

Lees ook:

Meer informatie: Damixa

 

Speak Your Mind

*