Riant baden in het nieuwe LUVA ligbad

Ligbad LUVA1775Baden doen wij allang niet meer in een teil of tobbe. Het nemen van een bad moet vooral comfortabel zijn en dat heeft, naast de juiste temperatuur van het water, alles te maken met het ligcomfort van het bad. Sanitair groothandel Luca Sanitair heeft een nieuw en riant ligbad ontwikkeld onder de naam LUVA1775. Het LUVA bad van mineral stone met solid surface oppervlak kenmerkt zich door het grote ligcomfort en de prachtige afwerking. Het comfortabele LUVA bad combineert uitstekend met de vrijstaande vloerkraan, model ‘Modugno’ van fabrikant IB Rubinetterie. 

LUVA vrijstaande ligbaden

De LUVA vrijstaande baden 1775 en 1775M zijn gemaakt van mineral stone en met solid surface voor gemakkelijk schoonhouden. Het LUVA1775 ligbad is verkrijgbaar in wit glans en mat. De verhoogde rugzijde is niet alleen sierlijk om te zien; het zorgt ook voor een optimaal lig- en zitcomfort. De baden meten 170x70x63 cm. (lxbxh), hebben een overloop en worden geleverd inclusief een chromen klikplug, sifon met flexibele afvoerpijp (40 mm.). De afvoer steekt slechts 2-6 cm. onder het bad uit.Staande kraan voor vrijstaand ligbad

Bijpassende vrijstaande badkraan

Bij het LUVA ligbad combineert prachtig de vrijstaande vloerkraan ‘Modungo’, model IBLM399cc van IB Rubinetterie, compleet voor vloermontage en verkrijgbaar in chroom, geborsteld nikkel, wit en zwart.

Meer informatie: Luca Sanitair

Speak Your Mind

*