Ruime praktische keukens van Bribus

Bribus keukenladeBribus heeft een groot assortiment keukenkasten en –blokken in alle belangrijke standaardafmetingen. Zo is er voor elke ruimte een keuken op maat samen te stellen. De kastdeuren worden standaard voorzien van hoogwaardige scharnieren zodat ze altijd keurig recht hangen. Speciaal ontwikkelde deurdempers zorgen ervoor dat de kasten fluisterstil sluiten.

Praktisch opbergen in ladekasten en klepkasten

Bribus apothekerskastDe ladekasten van Bribus bieden veel opbergruimte en zijn ontworpen voor intensief gebruik. Zo zijn ze voorzien van een hoogwaardig schuifsysteem waardoor de lades keer op keer soepel openen en geruisloos sluiten. Op al onze ladekasten zit standaard het luxueuze silent closing systeem: een comfortabel dempingsysteem op de ladegeleiders. Een klepkast zorgt voor extra bergruimte in de keuken. Dankzij de deur-liftsystemen met telescoopveren zijn de klepkastjes van Bribus soepel te openen en sluiten. Onze klepkasten zijn verkrijgbaar in uiteenlopende breedtematen, met een dichte deur of een glasdeur in een aluminiumkleurig raamwerk.

Opbergsystemen

Al is een keuken nog zo groot, er is nooit teveel opbergruimte. Uitgekiende opbergsystemen zijn een must In elke keuken, groot of klein. Lade- en kastindelingen zorgen ervoor dat alle keukenbenodigdheden en serviesgoed droog, stofvrij en uit het zicht kunnen worden opgeborgen. Maar niet minder belangrijk is dat alle potten, pannen en keukengerei ook overzichtelijk en binnen handbereik liggen.

Meer informatie: Bribus

Speak Your Mind

*