RVS spoelunits voor speciale toepassingen

RVS spoelunit - RVS spoelbakEen stoere, industriële look in de keuken wordt verkregen door gebruik te maken van RVS, niet alleen als spoelbak, maar ook als werkblad. RVS is niet alleen stoer, maar ook eenvoudig te reinigen en sterk in gebruik. Het ene RVS is echter niet het andere. Ook in RVS spoelunits en werkbladen is er onderscheid in samenstelling. RVS is namelijk een legering en door toevoeging van scheikundige elementen kunnen de eigenschappen van het materiaal verschillen.

Zuren en zouten

Reginox biedt u de keuze uit spoelunits en werkbladen vervaardigd uit RVS 304 of RVS 316 materiaal. RVS 304 is de standaard voor spoelunits en werkbladen. Voor spoelunits en werkbladen die in contact kunnen komen met chloren of andere zuren is de Clean & Care collectie, vervaardigd uit RVS 316 materiaal, meer geschikt. In dit materiaal is het kostbare molybdeen als legering element toegevoegd, waardoor deze legering beter bestand is tegen zuren, zouten en chloren.

RVS spoelunits Clean & Care

De Clean & Care collectie is speciaal ontworpen en geproduceerd voor werkplekken waar RVS spoelunits en werkbladen vereist zijn. Typische toepassingen zijn onder meer gebieden als ziekenhuizen, tandheelkundige en huisarts praktijken, bars, discotheken, restaurant, café, winkelinrichting, openbare toiletten, tankstations en vele andere commerciële, medische, openbare of winkelgebieden.

Meer informatie: Reginox

Speak Your Mind

*