Sanitair met eigen unieke design

In vervolg op het Praatje Pot van gisteren, nu een fris nieuwtje op sanitair gebied. Vanaf januari 2015 beschikt sanitair groothandel Luca Sanitair uit Leiden over een de nieuwe serie sanitair in het assortiment. Uniek is de nieuwe mogelijkheid op een complete serie tegels, opzet waskommen en hangtoiletten uw eigen design te laten maken. De serie met de naam Abito is van het Italiaanse designmerk Hatria en ook verkrijgbaar in kleine aantallen in een zestal nieuwe basisdesigns. Deze basisdesigns zijn ook verkrijgbaar voor de gehele serie, zodat de gehele badkamer en toilet met hetzelfde design kan worden uitgerust.

sanitair met uniek design   Sanitair met uniek design

Uw eigen design mogelijk op de serie Abito

Tot voor kort was het niet mogelijk een eigen design op het complete santair te laten maken. Het Italiaanse merk Hatria levert deze unieke mogelijkheid vanaf januari 2015. Ideaal voor architecten, projectont-wikkelaars en aannemers die hun eigen (exclusieve) signatuur willen aanbrengen in hun (ver)bouwproject. Erik Steen van Luca Sanitair: “Veel is mogelijk. Al wil een architect de gehele badkamer van een Feijenoord of Ajax-design voorzien. Vanaf nu kan dat.”

Sanitair met uniek design   Sanitair met uniek design

Tegels, opzetkommen en hangtoiletten in zes designs

Voor wie een eigen design niet nodig of haalbaar is, heeft Hatria ook zes prachtige basisdesigns in de serie Abito. Voordeel daarvan blijft dat ook deze basisdesigns in alle onderdelen, namelijk tegels, opzet waskommen en hangtoiletten, verkrijgbaar is.

Meer informatie: Luca Sanitair

Speak Your Mind

*