Schilderijen van Steven Pluym bij SieMatic

Week van de Keuken 2016

Schilderijen van Steven Pluym bij SieMaticVanaf 5 februari hangt het unieke werk van kunstenaar Steven Pluym in de SieMatic Flagship Store aan het Amsterdamse Vondelpark. Iedereen is van harte welkom om zijn kleurrijke portretten, landschappen en stillevens te komen bekijken. De expositie is vrij toegankelijk. Verdeeld over de verschillende etages van SieMatic aan het Vondelpark, te midden van de drie SieMatic lifestyles Pure, Urban en Classic, zie je meer dan twintig werken van deze bijzondere kunstenaar.

Wie is Steven Pluym

Steven Pluym studeerde aan de Rietveldacademie, maar begon pas in 2007 met zijn grote liefde: schilderen. Daarvoor werkte hij in de reclamewereld als art director en copywriter, waar hij toonaangevende campagnes bedacht. Je kent ongetwijfeld de beroemde slogan: Zo, nu eerst een Bavaria. Deze komt uit de koker van Steven Pluym. In de ruim acht jaar waarin hij schildert, is dit pas de derde keer dat zijn schilderijen te zien zijn. Een unieke kans om Schilderijen van Steven Pluym bij SieMatickennis te maken met dit intrigerende werk.

Betaalbare kunst

Pluym werkt voornamelijk met acryl op doek. Zijn werkwijze is intuïtief; er is geen vooropgezet idee, alles ontstaat tijdens het schilderen. De afmetingen van de schilderijen van Pluym zijn heel divers. Het merendeel meet 100 x 80 cm, maar hij maakt ook kleinere en veel grotere werken. Betaalbaarheid is voor Steven Pluym een groot goed; de prijzen liggen grotendeels tussen de € 1000 en € 2000. En het mooie is: je kunt ter plekke een werk aanschaffen.

Bijzondere locatie

De SieMatic Flagship Store is het decor van verschillende bijeenkomsten, demo’s en workshops. Zo werd hier het nieuwe Elle Eten-magazine gepresenteerd, fungeerde de locatie als thuisbasis van de redactie van Vogue tijdens het evenement Vogue Fashion Night Out, was er de perspreview van het Amsterdam Coffee Festival 2015 en exposeerden er kunstenaars als Jef Bogman, Janneke Laheij en Anne van Borselen.

Openingstijden

  • Maandag t/m vrijdag van 10.00 tot 18.00 uur
  • Zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur
  • Zondag van 12.00 tot 17.00 uur

Meer informatie: SieMatic

Speak Your Mind

*