SieMatic over de rand

Werkbladen uit echt natuursteen zijn tijdloos mooi, onvergelijkbaar elegant en representatief, maar hun gewicht is vaak een zwaarwegend nadeel. Werkbladen van SieMatic StoneDesign maken het echter veel gemakkelijker: ze bestaan uit een licht basismateriaal met een 1 cm dikke toplaag van graniet, marmer, leisteen, kalksteen en composiet. Dat maakt veel nieuwe oplossingen voor de vormgeving mogelijk, zoals werkbladen van 8 cm dik. En het vergemakkelijkt het inbouwen: door probleemloos snijden, bewerken en exact pas maken bij u thuis.

SieMatic StoneDesign vergroot de creatieve mogelijkheden van het werkbladontwerp: naast 18 soorten natuursteen, 12 soorten composiet en 8 ceramische tinten kunt u kiezen uit de volgende randafwerkingen:

Verstekrand

SieMatic StoneDesign werkbladen met verstekrand hebben de sterkte van massief steen. Ze zien er uit als een naadloos geheel. Niet mogelijk bij leisteen.

 

Aanrechtblad met verstekrand

Rand met 1 cm optiek


Toepassing van 1 cm dun plaatmateriaal voor keukenkasten vraagt ook om een elegante oplossing bij het werkblad. Door een bijzondere verwerkingstechniek is van de degelijke StoneDesign plaat aan de randen slechts 1 cm dikte zichtbaar.

Aanrechtblad met 1 cm optiek

Rough-cut Edge

De opvallende, schijnbaar onafgewerkte rand vormt een aantrekkelijk contrast met het vlakke, gladde oppervlak van het werkblad.

Aanrecht met Rough-cut Edge

[/wpcol_1half_end]

Geribbelde rand


Door uitslijpen van het materiaal ontstaat een decoratieve ribbelstructuur die mooi harmonieert met ton-sur-ton keukens.

 

Aanrecht rand ribbel

Geronde kant


Werkbladen met een afgeronde rand voelen prettig aan en passen met name bij keukens met een strakke of klassieke stijl.

 

Aanrechtblad met geronde rand

 

Meer informatie: SieMatic

 

Speak Your Mind

*