SieMatic vindt samenwerking met Arte en Jetstone

SieMatic Flagship StoreSieMatic is bezig met een herpositionering van haar merk in Nederland, waarbij men beter wil aansluiten bij de wensen en lifestyle van de doelgroep in het topsegment. Voor die herpositionering is de vooraanstaande Duitse keukenfabrikant de samenwerking aangegaan met een aantal prominente leveranciers in de Nederlandse keukenmarkt. Op het gebied van werkbladen is daarbij gekozen voor Arte en Jetstone. Een logische keuze, want deze twee bedrijven brengen samen bijna 40 jaar ervaring met zich mee en zijn gespecialiseerd in het vervaardigen van luxe werkbladen met een hoogwaardige Nederlandse kwaliteit. Bovendien kenmerken zowel Arte als Jetstone zich door een hoge leverbetrouwbaarheid en een adequate aftersales.

StoneDesign

Onder de naam StoneDesign, biedt SieMatic samen met beide partners een meer dan compleet assortiment aan in steenachtige werkbladen, bestaande uit Natuursteen, Composiet, Keramiek en Dekton. Op het gebied van producten mag daarbij niet onvermeld blijven dat zowel Jetstone als Arte lid zijn van de onafhankelijke organisatie TFT, die zich inzet voor verantwoord gewonnen natuursteen. En beide bedrijven leveren enkel composietmateriaal dat is gecertificeerd conform de Europese normen van NSF en GreenGuard. Deze organisaties zorgen ervoor dat composietmaterialen uitvoerig worden getest, om optimale hygiëne en voedselveiligheid te garanderen.

Flagship Store

De herpositionering en strategische samenwerking komen in optima forma tot hun recht in de nieuwe SieMatic Flagshipstore dat 26 september 2014 wordt geopend aan het Amsterdamse Vondelpark. Samen met de overige partners van SieMatic Nederland (Gaggenau, Siemens, KWC en Franke) wordt daar deze zomer een schitterende showroom gerealiseerd, die volop inspiratie biedt; ook op het gebied van werkbladen.

Meer informatie: SieMatic

Speak Your Mind

*