Spiegelkast met praktische details

Dansani spiegelkast met inhoudWat kun je echt niet missen in een badkamer? Juist, een spiegel. En dan natuurlijk het liefst een functionele spiegel met opbergruimte erachter, oftewel een spiegelkast. Spiegelkasten worden steeds slimmer en praktischer. Stopcontacten worden discreet weggewerkt in de kast, dus je hebt elektriciteit op de plek waar je het nodig hebt: voor de föhn, het scheerapparaat, enz. Aparte verlichting is niet meer nodig, want de spiegels worden geleverd met geïntegreerde lichtvelden. Deze lichtvelden zorgen voor een goede verlichting en een goed lichteffect boven de wastafel. De hoeveelheid licht neemt met de breedte van de spiegel toe. Aan de onderkant van de spiegel zit de sensorschakelaar verborgen. Verder zijn de spiegeldeuren met dempers uitgerust en biedt de kast heel veel bergruimte voor alle producten die je in de badkamer bij de hand wilt hebben. In de kast vind je ook een ronde vergrootspiegel die je op de gewenste hoogte kunt zetten.

Meer informatie: Dansani

Comments

 1. Beste,

  Ik heb deze spiegelkast van Dansani. Het linker deurtje is nu 3x afgebroken. Ik hoor graag of dit deurtje los te bestellen valt.

  Met vriendelijke groet,

  Jurrit de Reuver

  • Beste Jurrit,

   Dat is heel vervelend, maar hiervoor moet je toch echt bij de sanitairshop zijn waar je deze spiegelkast gekocht hebt. Mocht je er met de sanitairshop niet uitkomen, dan kun je ook rechtstreeks contact opnemen met Dansani Nederland.

   We horen graag of en hoe je probleem wordt opgelost.

Speak Your Mind

*